Over ons

Wij zijn Hilke & Gerdi en wonen samen met onze drie kinderen in Drachten. We vinden het leuk om in onze vrije tijd creatief bezig te zijn. Daarom zijn wij Decoworkz gestart!

Het is allemaal begonnen toen ons bed na een tweede verhuizing zijn stevigheid verloor, er moest nu toch echt een nieuwe komen. Na de nodige research en inspiratie opgedaan te hebben op internet hebben we zelf een eigen ontwerp gemaakt. En zo bouwde Hilke zelf een bed en kreeg hier vele positieve reacties op. Er volgden thuis veel meer projecten en steeds vaker kreeg hij de vraag of hij niet ook wat op maat kon maken. Zo is het balletje een beetje gaan rollen en kwamen er steeds meer projecten en vooral te veel ideeën bij. Zo kwamen we op het idee om bij Decoworkz een eigen webshop te openen! Zo kunnen we onze producten ook aan de rest van Nederland aan bieden.

 

Naast onze producten in onze webshop maken we ook meubelen op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar dat ene bureau wat helemaal pasklaar is voor dat hoekje in de woonkamer? Vul dan ons contactformulier in en wij van Decoworkz maken een passende oplossing op maat! 

O.a. al gemaakt:

– Bureau's op maat

– Eettafel op maat

– Bed

– Bedstee

-Salontafel

Ons doel is om duurzaam te bouwen, we gebruiken naast steigerhout ook gerecycled hout. Denk hierbij aan pallet of sloophout. Daarnaast doen we ons uiterste best om de planken zo efficient mogelijk te berekenen zodat er een minimum aan resthout overblijft. Hout is geen afval en zelfs reststukken worden weer gebruikt!

Alles is bij ons mogelijk!

Heeft u een eigen blog of vlog en zoekt u nog een leuke samenwerking? mail naar info@decoworkz.nl voor de mogelijkheden!

© 2021 - 2022 decoworkz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel